IKKE TAM: Nicholas Skansen er ikke helt tam han heller. Foto: Dronninglund Cup
FLOTT GJENG: Knarvik/Salhus og Nordnes. Foto: Privat
MINNE: En pokal som minne er kjekt å ha. Foto: Privat
MÅ BLI MÅL: Her er det Skage W. Thorsen som er i støtet. Foto: Robert Reinlund
FLOTT GJEN 2: Dette er det offisielle lagbildet av Knarvik/Salhus. Foto: Dronninglund Cup 2017
TØFT: Skal en drive med idrett, må en regne med både tap og seier. Foto: Robert Reinlund

Knarvik/Salhus G02/03 var på Dronninglund Cup i Danmark fra 10. - 15. juli.

Det var en utrolig flott uke hvor nye vennskapsbånd ble knyttet, både på tvers av kjønn, klubber og landegrenser.

Dronninglund Cup er en av Scandinavias største håndballcuper med ca 250 lag fra hele verden.

Det er en stor cup med både A og B puljespill, så alle lagene er garantert spill hele uken frem til fredag. Dette gjør denne cupen veldig attraktiv.

Knarvik/Salhus + Nordnes

Knarvik/Salhus hadde et samarbeide med Nordnes G14 på denne cupen, og stilte til sammen 3 lag. 2 lag i G14 og 1 lag i G16.

Begge G14 lagene havnet i tøffe grupper i puljespillet. Litt usikkerhet mellom spillerne fra de 2 klubbene, og lite struktur gjorde puljespillet veldig vanskelig. De møtte veldig gode lag fra Tyskland, Frankrike og Brasil, og begge lagene havnet i B sluttspillet.

I løpet av uken hadde spillet satt seg, man var tryggere på hverandre, og de spilte til tider utrolig bra håndball. Begge lagene spilte seg til semifinale. Knarvik/Salhus 2 tapte med 1 mål i en veldig spennende kamp mot Dronninglund.

Gruste hjemmelaget

Knarvik/Salhus 1 vant sin semifinale nokså komfortabelt mot et lag fra Tyskland.

Knarvik/Salhus 1 skulle da spille B Finale mot hjemmelaget Dronninglund. Det var stor spenning i laget før den siste avgjørende kampen, men spillerne tok seg godt sammen, og overbeviste i finalen.

Det endte med storseier 20-3 mot Dronninglund.

Mange gode kamper

Knarvik/Salhus G16 fikk en tøff oppgave i Dronninglund. Med kun 5 førsteårs G16 spillere, og resten G14 spillere, var det vanskelig å komme seg videre til A sluttspillet, når man treffer godt samspilte lag og store «mannfolk». Men de gjorde noen veldig gode kamper og godt spill i perioder.

I tillegg, fikk Marius Jacobsen og Henrik Gjelsvik spille på Team International sammen med spillere fra Brasil, Frankrike og Nederland. Det var en liten miniturnering med utplukkede spiller fra hvert lag. Dette laget kom på 2. plass i turneringen.

Beachturnering

David fra Nordnes og Sigurd Elias fra Knarvik, fikk mulighet til å spille beachturnering i et sammensatt lag fra Norge og Nederland. De kom seg til finalen, men ble slått med 1 poeng på shoot out av Brasil.